.

El president de la Diputació, Josep Poblet, i l’alcalde de La Secuita, Eudald Roca, han subscrit aquest conveni en un acte celebrat al Palau de la Diputació.

La Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de La Secuita han signat aquest dimarts el conveni que permetrà regular el trànsit a l’interior del municipi. L’acord preveu les accions necessàries per part de les dues institucions per tal de fer compatible i segur el trànsit de vianants i de vehicles a l’interior del municipi de La Secuita, establint un sentit de circulació per l’actual travessera de la carretera TV-2231 i l’altre sentit pel carrer del Progrés, atès que actualment la travessera té una amplada insuficient.

El projecte afecta les carreteres TV-2231, de l’Argilaga a la N-240 per la Secuita i Perafort, i la T-223, de Vallmoll a la Secuita, que formen part de la xarxa viària de la Diputació de Tarragona, i el carrer del Progrés, de l’Ajuntament de La Secuita. Per tal d’integrar la carretera en la trama urbana, aconseguir pacificar el trànsit i garantir la convivència amb seguretat entre vianants i vehicles s’assignarà un sol sentit de circulació per a la carretera TV-2231 i l’altre sentit pel carrer del Progrés, que passarà a formar part de la xarxa viària de la Diputació de Tarragona. Aquest canvi en la mobilitat urbana preveu també l’ampliació de les voreres i la reubicació d’aparcaments a les tres vies afectades.

El president de la Diputació, Josep Poblet, i l’alcalde de La Secuita, Eudald Roca, han subscrit aquest conveni en un acte celebrat al Palau de la Diputació, al qual també ha assistit el vicepresident segon de la institució, Josep Masdeu.