.

Els propers 4 i 10 de novembre la Regidoria de Cultura presenta a l’Espai Cultural Sala del Mar l’espectacle “Dios, la comedia” d’Eugenia González La Rosa. La representació serà els dos dies a les 21 h.

Eugenia González La Rosa, actriu solista i comedianta, presenta el seu nou espectacle, una comèdia metafísica i gamberra que pretén demostrar (o no) l’existència de Déu en les nostres vides. Angoixes, mambo i alegria interpretats per una actriu tot terreny que domina amb passió l’escenari. Pur entusiasme. Després de cinc anys de documentació, entrevistes, exploració personal i assajos en solitari, l’actriu ens ofereix un destil·lat rialler sobre la necessitat humana de buscar sentit a la vida i connectar amb un Poder Superior. I ho fa a través de la comèdia i el teatre popular, amb el respecte a les creences personals del públic com a brúixola i compartint el seu viatge íntim, personal i existencial en què abunden l’absurd, el dolor i la comicitat hilarant.

La venda d’entrades (10 €) serà una hora abans a la taquilla i es poden realitzar reserves al correu electrònic: eugenia@eugeniagonzalez.com