.

.

TOTS 21


Un plat del restaurant AQ

Un plat del restaurant AQ

Els hi ha de més cars i de més barats, de més ajustats i de més complets. Amb menús variats i amb plats diversos a escollir, els preus varien des dels 20 als 40€ en la majoria dels casos. Els restaurants tarragonins estan al complet aquests dies de festes nadalenques que van arrencar primer amb els tradicionals sopars i dinars d’empresa i per a grups i que ara continuen amb les dates clau del Nadal.

Aquest dimecres 25 de desembre, dia de Nadal, l’ocupació a molt d’ells és al “complet” tal com explica a Tarragona21 el president de l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA), Quintin Quinsac, del Restaurant AQ.

Segons Quinsac, no hi ha gaires canvis respecte al 2012 en què molts restaurants com en el seu cas, ofereixen un menú amb diversos plats a escollir.

Els restaurants han ajustat preus i ofereixen taules per a grups nombrosos, taules de sis, de deu i fins a quinze segons l’espai de què disposi cada restaurant.

Entre les carns destaca la vedella i el xai, entre el peix el bacallà, lluç i salmó a més de carpaccio, i mariscs com els llagostins. No falten en alguns també els canelons, l’arròs, cremes, amanides i sortits ibèrics. Entre les postres el tiramisú i el sorbet.

El preu puja si es demana suplement com begudes, torrons i dolços comuns en aquests àpats.

Es preveu una recaptació similar a la dels últims anys.

-Adrià Recasens-