.

.

TOTS 21


Un moment de la preparació de la paella popilar

El proppassat dimecres, 5 de febrer, les dones de Roda de Berà es van reunir al Casino Municipal per celebrar la festivitat de Santa Àgueda amb un dinar de germanor, que ja esdevé una tradició per a totes elles. Més d’una setantena de dones van gaudir de la deliciosa paella, organitzada per l’Ajuntament i preparada per les cuineres Romana Moraga, Ana Hidalgo –que també celebrava el seu aniversari- i Florencia Nieto, amb l’ajuda de Rosa Córdoba. Va ser elaborada amb 12 quilos d’arròs, dos conills, dos pollastres i tres quilos de costelles.

En acabar, Cèlia Treserres, regidora de l’àrea de la Dona, va oferir-les-hi unes paraules, acompanyada per Isabel Mondéjar, regidora de Turisme, i van brindar amb cava en honor a totes les dones.

Les dones, instal·lades a taula

Finalment, Treserres va dedicar un poema d’Arjona Delia, publicat al llibre Una mujer, un mar en calma, “[…]a totes les dones abnegades, les que treballen dia a dia, a les que pateixen, les que no descansen perquè a la llar no els falti de res. Les dones que ensenyen als seus pobles, aquelles que prediquen la igualtat, les que lluiten per ser un exemple, i pel reconeixement mundial […] Per a totes una salutació especial, segueixin mantenint-se unides, segueixin lluitant pels seus drets, perquè mai puguin ser vençudes!”, va llegir la regidora.

Seguidament totes van poder gaudir del posterior ball.