.

.

TOTS 21


El pessebre de sorra de la Pineda

El dimecres dia 8 de gener a les 10’15 hores es duran a terme els treballs de destrucció de l’espectacular pessebre de sorra que des del passat 3 de desembre s’ha pogut visitar a la platja de la Pineda. Un equip especial amb maquinària, coordinat pels tècnics del Patronat Municipal de Turisme, serà l’encarregat de realitzar la tasca d’enderroc.

Al llarg d’aquests 35 dies en que el grup escultòric ha estat exposat a la platja de la Pineda, han visitat la zona més de 20.000 persones, una xifra similar a l’edició de l’any passat. De fet, i fruit d’aquest èxit de visitants, els artesans de la Fira d’Artesania que s’instal·là al costat del pessebre van ampliar els dies d’obertura.

Han gaudit del pessebre de la Pineda famílies arribades des de poblacions del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, de Lleida, Barcelona, Andorra, Saragossa, Madrid i, fruit de la seva estada en hotels de la Pineda, també han visitat el pessebre famílies d’altres punts de l’Estat Espanyol i de països com Rússia, França, i Gran Bretanya.