.

.

TOTS 21


Nadal ha expressat la seva “solidaritat” amb la duresa que comporta la vaga de fam que estan fent Jordi Turull, en Jordi Sànchez, en Josep Rull i en Quim Forn.

El candidat del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, ha visitat aquest divendres els polítics presos Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn a la presó de Lledoners, al Bages. “Hi he trobat moltíssima dignitat”, ha manifestat Nadal a la sortida, que ha afegit que  “es troben bé i segueixen ferms i serens amb la lluita contra la injusta situació en què es troben”.

“M’han expressat el seu agraïment per les nombroses mostres de suport que estan rebent per part de la ciutadania de Tarragona”, ha explicat l’alcaldable del PDeCAT, que ha manifestat que “des de la presó i, com sempre, d’una manera no violenta i pacífica, continuaran denunciant la politització de la justícia, el bloqueig que el Tribunal Constitucional està imposant a l’accés al Tribunal Europeu dels Drets Humans”.

Nadal ha expressat la seva “solidaritat” amb la duresa que comporta la vaga de fam que estan fent Jordi Turull, en Jordi Sànchez, en Josep Rull i en Quim Forn. “Aquesta acció demostra la fermesa de les conviccions d’aquests i de la resta de preses i presos polítics i exiliats i exiliades; i confirma el seu compromís amb la lluita pacífica”, ha destacat. “Hem de fer d’altaveus d’aquesta injustícia i aconseguir la seva llibertat”, ha assenyalat Nadal.