.

Dídac Nadal, amb la candidatura i el cartell de campanya

El candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, ha presentat aquest dijous, a la Rambla President Lluís Companys, les persones que formen la candidatura de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. “Junts per Tarragona és la candidatura representativa de la diversitat de Tarragona, formada per tarragonines i tarragonins amb diferents sensibilitats, preparats per governar i fer possible el canvi que Tarragona necessita”, ha manifestat Nadal.

“El repte que tenim els tarragonins i tarragonines és enorme”, ha destacat el candidat de Junts per Tarragona, que ha recordat “la necessitat que ens tornem a sentir orgullosos de la nostra ciutat”. “Per fer possible aquest canvi i crear una alternativa real, era necessari superar les lògiques de partit i crear una alternativa real”, ha assenyalat Nadal, que ha afegit que aquesta alternativa “és Junts per Tarragona, una candidatura que engloba tots els tarragonins i tarragonines que tenen un objectiu comú: Fer de Tarragona una ciutat neta, cívica, amable, participativa, cohesionada, integradora i competitiva”.

“Aquesta és la Tarragona que volem, una Tarragona per la seva gent”, ha conclòs l’alcaldable.

Junts per Tarragona presenta el cartell de campanya i no participa en la tradicional enganxada de cartells

La candidatura de Junts per Tarragona encapçalada per Dídac Nadal també ha presentat aquest dijous el cartell de campanya amb el lema ‘La Tarragona que volem’. Junts per Tarragona ha fet la presentació a aquesta tarda perquè no participarà en la tradicional enganxada de cartells d’aquesta nit. “Venim a canviar les coses i no enganxarem un cartell a les dotze de la nit simplement perquè s’ha fet tota la vida”, ha manifestat Nadal, que ha afegit que “demà, com qualsevol altre dia, ens aixequem d’hora per treballar”.

Candidatura de Junts per Tarragona

1.Dídac Nadal

2.Cristina Guzmán

3.Elvira Vidal (Independent)

4.Eusebi Campdepadrós (Independent)

5.Roser Olivé

6.Oriol Vázquez

7.Irene Mallol

8.Ramon Vilaltella

9.Natividad Fabian

10. Josep Ramon Tules

11. Elisabet Taulats

12. Josep Maria Llort

13. Rosalia Juancomartí

14. Josep Maria Solé (Independent)

15. Montserrat Caballero

16. Ferran Tortosa (Independent)

17. Eva Feijóo

18. David Álvarez (Independent)

19. Loreto Padró

20. Marga Martí

21. Elisabet Flores

22. Iñaki Ugalde (Independent)

23. Rosa Llurba

24. Alejandro Jerez (Independent)

25. Teresa Duch

26. Maria Espasa

27. Albert Puñet

Suplents

Joaquim Amorós
M. Cinta Bosch (Independent)
Jordi Borràs
Marc Giménez Ramos
Marta Prunera