.

Dídac Nadal, durant l’acte final de campanya

El candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, ha assegurat aquest divendres que “Junts per Tarragona és la garantia del canvi real a Tarragona, perquè a partir d’aquest 26 de maig el govern municipal es posi, d’una vegada per totes, al servei de la ciutadania”.

“Avui acaba la campanya i passat demà començarà el canvi que Tarragona necessita”, ha afirmat Nadal, que ha destacat que “som molts els que fa massa temps anhelem un canvi profund al govern de la ciutat”. “De fet, el mateix nom ho diu: Junts per Tarragona”, ha assenyalat l’alcaldable, que en aquest sentit ha destacat que el canvi profund que necessita Tarragona “és tan urgent que calia fugir de les lògiques de partit, unir-nos i construir l’única alternativa real per convertir Tarragona en una ciutat oberta, moderna i il·lusionant”.

“Volem un govern tarragoní que es deixi la pell per la seva gent, que es mulli, que s’impliqui, que treballi i decideixi, un govern amb més sensibilitat i tacte, que acompanyi i doni suport al teixit associatiu, a les centenars d’entitats que bateguen, que donen vida a la ciutat”, ha afirmat Nadal.

El candidat de Junts per Tarragona ha fet aquestes declaracions en el marc de l’acte final de campanya que ha omplert la Confraria de Pescadors del Serrallo i ha comptat amb una sardinada solidària en favor de l’Associació La Muralla. En el transcurs de l’acte, Nadal ha assegurat que a partir d’aquest diumenge “treballarem per una Tarragona neta, cívica, segura, participativa, cohesionada, competitiva, amb una cultura viva i oberta al mar”. “Farem possible una Tarragona referent en polítiques socials i en la lluita contra la violència masclista”, ha afegit.

L’alcaldable ha agraït a tota la candidatura així com als familiars, amics i companys la seva “enorme implicació”. “Gràcies a tots i a totes vosaltres aquest diumenge començarà el canvi que Tarragona necessita”, ha manifestat, que també ha fet esment al context català: “Hem de ser la veu incansable dels presos i exiliats polítics, hem de fer seguir el mandat de milers de catalans i catalanes”.

Nadal ha destacat la importància “del gran repte que tenim aquest 26 de maig: Hem de fer que les urnes s’omplin del vot ple canvi” i ha afirmat que està “convençut que juntes i juntes, amb Junts per Tarragona, ho farem possible”.