.

El candidat de Junts per Tarragona també lluitarà contra l'incivisme amb campanyes de sensibilització i sancions

El candidat de Junts per Tarragona també lluitarà contra l’incivisme amb campanyes de sensibilització i sancions

“Dignificarem les voreres, les places i les zones verdes de Sant Pere i Sant Pau, incrementarem les tasques de neteja i lluitarem contra l’incivisme amb campanyes de sensibilització i sancions”. Aquestes són unes de les principals actuacions que ha anunciat el candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, aquest divendres al matí en el marc de la seva visita a Sant Pere i Sant Pau.

Quant a l’espai públic, Nadal ha destacat la “necessitat urgent de reformar la plaça de la Cinquena Promoció” (Plaça Amèrica) que està provocant greus filtracions d’aigua al pàrquing soterrat. “Fa quatre anys que a la plaça hi ha un cartell que anuncia una inversió de 582.104,82 euros”, ha recordat.

El Parc de la Muntanyeta

El candidat de Junts per Tarragona, que també s’ha compromès a què “l’Ajuntament assumeixi la neteja dels parterres comunitaris”, ha destacat la necessitat de “millorar els accessos i el mobiliari urbà del Parc de la Muntanyeta així com controlar la colònia de porcs vietnamites mitjançant l’esterilització i el retorn al seu hàbitat”. Pel que fa a les zones verdes, Nadal també ha anunciat la “creació d’una zona de pícnic a l’esplanada del camí del Pont del Diable”.

Millora de l’accés des de l’N-240 i foment del comerç de proximitat

L’alcaldable també ha recordat la seva aposta per “dignificar la vorera i crear un carril bici a la carretera N-240 des de l’Avinguda Andorra fins a l’avinguda Països Catalans”.

Pel que fa al comerç de proximitat, Nadal ha destacat “el paper fonamental que té el comerç local de Sant Pere i Sant Pau” i ha proposat incrementar el suport de l’Ajuntament a aquest sector mitjançant “campanyes de promoció contínues i consensuades amb els comerciants i bonificacions fiscals adreçades als actuals establiments i als emprenedors que vulguin obrir nous establiments de proximitat”.