.

El candidat de Junts per Tarragona amb diverses persones de la llista

El candidat de Junts per Tarragona amb diverses persones de la llista

El candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, ha anunciat aquest dimecres una de les seves principals prioritats: “Engegarem un Pla de Renovació i Millora de la ciutat,  elaborarem un estudi que detalli els dèficits de cada carrer i posaren en marxa el pla establint un calendari i garantint una dotació pressupostària anual”.

Nadal ha assenyalat que en l’estudi previ “analitzarem aspectes com ara la neteja, l’estat de les voreres i dels passos de vianants, l’accessibilitat, la il·luminació, el cablejat aeri, el mobiliari urbà, la tipologia de comerços i equipaments públics…”.

“Un cop realitzat l’estudi, establirem un calendari amb les actuacions a dur a terme a cada carrer aplicant criteris de qualitat de vida i de qualitat urbana”, ha explicat l’alcaldable, que ha assenyalat que “actuarem en profunditat en totes aquelles zones i carrers que requereixen una major intervenció”.

“L’objectiu és dignificar l’espai públic i fer un salt qualitatiu a l’entorn urbà”, ha destacat Nadal, que ha afirmat que comparteix “la preocupació de molts veïns i veïnes davant l’estat en què es troben nombrosos carrers de la ciutat”.

“Volem una Tarragona amb un espai públic digne. L’espai públic són els nostres carrers, places, parcs i zones verdes, és l’espai que tots i totes compartim, on ens relacionem i convivim”, ha conclòs el candidat de Junts per Tarragona.

Illa Corsini i el comerç de proximitat

Nadal també ha recordat que Junts per Tarragona elaborarà i executarà el projecte Illa Corsini, un projecte ideat pel partit que lidera i que es va aprovar per unanimitat al plenari municipal. “Cal convertir en zones per a vianants tots els carrers de l’entorn del Mercat Central, que els protagonistes del centre de la ciutat siguin els vianants”, ha destacat l’alcaldable, que ha assenyalat que “apostem fermament per un espai públic amable que acompanyi i afavoreixi al comerç de proximitat”