.

del descampat actualment abandonat de l'Avinguda Sant Salvador

Foto del descampat actualment abandonat de l’Avinguda Sant Salvador

El candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, ha anunciat aquest dijous el seu compromís per “posar en marxa un Pla de Millora dels Interblocs i dels Prefabricats de Sant Salvador així com també dels blocs de Santa Isabel”. “És urgent dignificar i rehabilitar la totalitat de les voreres, vials i zones verdes d’aquest barri”, ha assenyalat.

“L’objectiu és que el veïnat de les diferents zones de Sant Salvador disposin de voreres i vials accessibles i zones verdes netes i dignes”, ha manifestat Nadal, que ha lamentat “l’elevat grau de deteriorament en què es troben molts dels espais d’aquest barri com és la zona d’Interblocs”.

Un aparcament, una pista multiesportiva i un parc saludable  

Nadal també proposa convertir l’actual descampat en desús ubicat a l’avinguda Sant Salvador en un aparcament, una pista multiesportiva i un parc saludable. “Es tracta d’un terreny de grans dimensions que fa molts anys que resta abandonat”, ha recordat l’alcaldable, que ha destacat que “l’aparcament ajudaria a dinamitzar el comerç del barri i la pista multiesportiva és una de les grans reivindicacions dels joves de Sant Salvador”.

Patrullatge a peu

Una altra de les qüestions que més preocupa al veïnat de Sant Salvador és la seguretat. En aquest sentir, Nadal ha recordat el seu compromís “per crear la Policia de Barri, fet que possibilitarà que agents patrullin a peu i tinguin un contacte continuo amb veïns i comerciants”.

Finalment, el candidat de Junts per Tarragona també ha recordat la seva gran aposta per “crear un vial per a vianants i un carril bici perquè la ciutadania pugui anar caminant o amb bicicleta fins al centre de la ciutat”.