.

És una de les propostes que es van consensuar aquest dilluns a la trobada amb veïns i entitats de La Floresta, l'Albada i Parc Riu Clar

És una de les propostes que es van consensuar aquest dilluns a la trobada amb veïns i entitats de La Floresta, l’Albada i Parc Riu Clar

“Les carreteres T-11 I N-340 al seu pas pel terme municipal de Tarragona s’han de convertir en autèntiques avingudes urbanes on els protagonistes siguin els vianants i les bicicletes”. Ho ha proposat el candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, que aposta per “fer realitat, d’una vegada per totes, aquesta connexió entre Ponent i el centre de la ciutat”.

Es tracta d’una de les propostes que es va debatre aquest dilluns al vespre en el transcurs d’una trobada amb veïns i entitats dels barris de La Floresta, l’Albada i Parc Riu Clar. “Des d’aquests tres barris actualment és un autèntic perill baixar caminant fins al centre de la ciutat”, ha manifestat Nadal, que ha recordat que la carretera T-11 és actualment una via exclusiva per a vehicles i que el sender de gran recorregut (GR) que arriba fins al Parc Francolí es troba en un estat lamentable.

Pel que fa a la mobilitat i al llarg de la trobada, l’alcaldable també va destacar la necessitat de millorar el servei del transport públic. “Cal adaptar els horaris de l’autobús municipal a les necessitats dels usuaris i ampliar les freqüències”, ha manifestat Nadal, que també s’ha compromès a “millorar les parades d’autobús, com són les de Parc Riu Clar, incrementant la seva seguretat i instal·lant marquesines”.

Posar fi al dèficit d’equipaments i dignificar els existents

Una altra de les propostes que es van debatre en la trobada va ser l’encaminada a posar fi al dèficit d’equipaments que pateixen moltes zones de la ciutat i la necessitat de dignificar els existents. En aquest sentit, Nadal va assenyalar “la urgent necessitat de millorar el Local Social i el Camp de Futbol de La Floresta, així com de resoldre la problemàtica del local de l’Associació de Veïns de l’Albada on actualment no poden dur a terme totes les activitats que voldrien programar”.

“Apostem per crear un Pla d’Ocupació anual destinat a persones aturades per arranjar les deficiències detectades en tots els locals de titularitat municipal cedits a les entitats de la ciutat”, ha destacat l’alcaldable.

Entre altres qüestions, en el transcurs de la trobada Nadal també va assenyalar “la necessitat de crear la Policia de Barri, així com de recuperar la figura del regidor de barri per tal de disposar d’un interlocutor vàlid entre la ciutadania i l’Ajuntament”.