.

Foto de la roda de premsa d'avui

Foto de la roda de premsa d’avui

El candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, ha anunciat aquest dimarts el seu compromís per ‘redactar i executar un Pla Integral per dignificar el Serrallo i posar fi a la inseguretat”. “El Serrallo no és només el seu front marítim, que en els últims anys ha experimentat un salt qualitatiu gràcies a la inversió del Port de Tarragona, el Serrallo també són els seus carrers interiors, on viuen i treballen molts tarragonins i tarragonines”, ha manifestat Nadal.

“És imprescindible un Pla Integral consensuat amb el veïnat del Serrallo per dignificar l’espai públic, incrementar la neteja, dinamitzar el teixit comercial i lluitar contra l’incivisme i la inseguretat”, ha afirmat l’alcaldable que ha destacat “la reparació de voreres, l’eliminació del cablejat aeri, la millora del clavegueram per evitar inundacions en episodis de pluja i la conversió en zona per a vianants de diversos carrers”.

Nadal ha destacat la seva aposta per “posar fi a les ocupacions il·legals d’habitatges”, una problemàtica que fa molts anys que pateix el veïnat del barri marítim. “Apostem per l’execució forçosa i subsidiària per part Ajuntament davant la negativa de  l’obligació de conservació d’un habitatge i, en tots cas, la  realització del procediment sancionador corresponent en cas d’incompliment”.

El candidat de Junts per Tarragona també ha recordat la seva proposta per “incrementar el nombre d’agents, crear la Policia de Barri i millorar la il·luminació dels carrers per combatre la inseguretat” i ha assenyalat que, amb la participació del veïnat, “estudiarem les zones on calgui instal·lar càmeres de videovigilància”. “També lluitarem contra l’incivisme amb campanyes de sensibilització, més vigilància i sancions”, ha afirmat.

D’altra banda, Nadal, ha proposat la creació de més zones d’aparcament i la “municipalització de l’actual pàrquing soterrat del Serrallo amb l’objectiu d’abaixar el preu màxim a tres euros al dia”. “Ara els preus són massa elevats, no pot ser que aparcar surti més car que dinar o sopar al Serrallo”, ha manifestat l’alcaldable, que ha destacat que “cal fomentar, donar suport i dinamitzar els establiments de proximitat”.