.

Una imatge de la Marxa de la Dignitat, que avui entra a Castella

La  Plataforma Ciutadana per la Defensa dels Drets Públics i l’Assemblea de barris de Tarragona ultimen detalls per a la manifestació que es realitzarà el 22 de març a les 18h a la Rambla Vella (davant de Santa Tecla) de Tarragona.

Aquesta manifestació s’emmarca en una iniciativa més àmplia en què confluiran a Madrid les anomenades Marxes de la dignitat, organitzades des de diferents punts de l’Estat. Les marxes s’organitzen amb els lemes: “No al pagament del deute”, “Ni una retallada més”, “Fora els governs de la Troika”, “Pa, treball i sostre per a tots i totes”.

A Tarragona, a inicis de març, una representació de 10 persones van iniciar la ruta a peu cap a Madrid. Avui entren a Castella. Els recorreguts diaris varien, amb trams que oscil·len entre els 30 i els 45 quilòmetres.

Així mateix, el nombre de participants varia i es van sumant persones al llarg del recorregut: catalans, aragonesos, navarresos i, fins i tot, companys de França.

El moment àlgid de la Marxa va comptar amb el suport d’unes 800 persones a partir de Saragossa, que van acompanyar la Marxa durant un tram del trajecte. En el recorregut pels diferents pobles són rebuts amb aplaudiments, música i amb aliments i descans per agafar forces i reprendre el camí direcció a Madrid.

Assemblea a Sant Salvador

Així mateix, des de Tarragona també s’han organitzat autobusos per tal de facilitar la participació en la marxa de Madrid. En aquest moment hi ha tres autobusos amb un total de 165 persones aproximadament. A Tarragona encara hi ha opció de sumar-s’hi, informa l’organització. Les persones interessades poden contactar a través del correu electrònic: comarquesdetarragona@frontcivic.cat.

D’altra banda, el passat 24 de febrer la Plataforma en Defensa dels Drets Públics i l’Assemblea de barris, van iniciar un seguit d’accions comunicatives a diferents barris de Tarragona que culminaran amb l’assemblea veïnal a Sant Salvador, prevista per al proper dimarts 18 de març a  les 17:30h a la Plaça de l’església de Sant Salvador.