.

Imatge de dos agents dels Mossos d’Esquadra. Foto: ACN

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Reus van detenir ahir a aquest municipi un menor i tres homes, d’entre 18 i 24, com a presumptes autor d’un robatori a interior de vehicle. Un d’ells a més, està investigat per un altre robatori amb força, en aquest cas a interior d’habitatge.

Els fets es remunten a la matinada del passat 22 de desembre quan uns desconeguts van forçar els dos panys de la porta principal d’un habitatge ubicat al carrer Baixada de la Peixateria de Tarragona per robar-hi. Els lladres van actuar ràpidament i van aconseguir endur-se diners en efectiu, joies i diversos rellotges entre altres objectes de valor.

El 25 de desembre, pels volts de les 23 hores, els mossos van ser requerits per la temptativa d’ocupació d’un habitatge al carrer Notari Rull de Reus. En adonar-se de la presència policial, quatre homes i un menor van amagar-se però van ser localitzats quan seguidament intentaven fugir del lloc. Cap d’ells va poder acreditar la procedència d’un total de vint-i-tres pots de mel, per la qual cosa els van comissar, juntament amb joies, rellotges i altres objectes que duia a sobre un d’ells.

Les gestions i comprovacions posteriors van confirmar que els pots de mel havien estat sostrets de l’interior d’un vehicle estacionat a Reus durant la tarda del dia 24 de desembre. Així mateix, les joies i rellotges que li van trobar a un d’ells constaven com a sostrets en el robatori del passat 22 de desembre a Tarragona. Per tot plegat, ahir dijous al voltant de la 01.30 hores de la matinada els mossos van detenir al carrer de Ramon J. Sender de Reus, el menor i tres dels quatre identificats el dia de Nadal.

El detingut menor d’edat va passar ahir a disposició de la Fiscalia de Menors, mentre que els altres tres ho han fet avui davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

/* JS para menú plegable móvil Divi */