.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus, amb el suport d’agents de la Guàrdia Municipal de Riudoms, han detingut aquesta matinada nou homes d’edats compreses entre els 18 i els 44 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets se situen pels volts de la 1.50 hores d’aquest dilluns quan es va tenir coneixement que algú podria haver accedit a la nau de l’avinguda Reus de Riudoms, on durant el matí els mossos havien desmantellat una plantació de marihuana.

En arribar al lloc es va observar un vehicle estacionat i preparat per carregar ferralla, cablatge i altre material. En accedir a l’interior, conjuntament amb efectius de la Guàrdia Municipal, el agents van comprovar que algú havia forçat la porta principal amb una pota de cabra localitzada dins. Seguidament, van observar fins a nou persones que anaven amb passamuntanyes i llanternes. Tot i l’intent de fugida, se’ls va acabar detenint.

El cultiu de marihuana desmantellat ahir disposava de sofisticades instal·lacions dotades de tots els elements indispensables: focus, ventiladors, aire condicionat, tubs, filtres, etc. La ràpida actuació policial va permetre evitar que els lladres s’emportessin tot el material emmagatzemat durant la matinada.

Està previst que els detinguts, que acumulen més de quaranta antecedents policials, passin a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus les properes hores.