.

.

TOTS 21


Una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van enxampar aquesta setmana un jove de 25 anys i veí de la Canonja (Tarragonès) que transportava 110 plantes de marihuana en una furgoneta.

El fets van succeir el dia 25 de desembre durant un control de trànsit que s’havia muntat a la carretera TV-7222, dins del terme municipal d’Alcover (Alt Camp), quan una dotació policial va aturar una furgoneta que desprenia una forta olor a marihuana. Tot seguit, els agents van comprovar que a l’interior del vehicle hi havia 110 plantes de marihuana. El conductor va reconèixer que les plantes eren seves i que les transportava d’una finca de la seva propietat a una altra per tal que continuessin el seu cicle de creixement.

Per aquest motiu, es va detenir al conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. A més, també se’l va denunciar administrativament per donar positiu en el control de detecció de drogues. El detingut va passar divendres a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls (Alt Camp).