.

El carrer Orosi, on va ser detingut el jove. Foto: GoogleMaps

El carrer Orosi, on va ser detingut el jove. Foto: GoogleMaps

Aquesta matinada al voltant de les 06.00 h, la Guàrdia Urbana ha detingut un jove de 20 anys per robar una ronyonera i treure una navalla al ser interceptat pels amics del propietari.

Els fets han succeït quan un grup de joves estaven asseguts en un mur del casc antic i se’ls ha apropat un altre jove que ha agafat la ronyonera de damunt del mur i ha sortit corrents. Els amics del propietari, a l’adonar-se del fet, han sortit ràpid darrera d’ell i, quan intentaven aturar-lo uns metres endavant, aquest els ha tret una navalla, per la qual cosa l’han deixat fugir del lloc.

Els joves han trucat a la Guàrdia Urbana i han facilitat la descripció del jove. La policia ha passat comunicat a totes les patrulles de servei i, aproximadament uns deu minuts després dels fets, al carrer Orosi, una de les dotacions que el buscava, ha trobat un jove que corresponia amb la descripció facilitada. Al aturar-lo i procedir a l’escorcoll se li ha trobat part del material robat i la navalla amb la qual va amenaçar per poder escapar-se. Per tot plegat han procedit a la detenció per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.