.

.

TOTS 21


Imatge d'arxiu d'unes manilles dels Mossos. Foto: Mossos

Imatge d’arxiu d’unes manilles dels Mossos. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus van detenir diumenge 3 de desembre, a Reus, un home de 31 anys com a presumpte autor d’un robatori violent i d’un delicte de lesions.

La matinada del 3 de desembre, la Sala de Comandament  Regional de Reus va rebre avís de la comissió d’un robatori violent a la zona de Sant Bernat Calbó de Reus.

En arribar els agents van trobar un home amb lesions per tot el cos i possiblement amb el nas trencat. Segons la víctima, havia estat atacada per diversos homes que li van donar cops de puny i puntades de peu i després li van  robar el mòbil i altres objectes de valor.

Un cop els serveis sanitaris es van fer càrrec de la víctima, es va muntar un dispositiu policial de recerca que unes hores més tard va permetre identificar i detenir a un dels autors.

Un cop detingut els agents d’investigació van poder esbrinar que l’home era també el presumpte autor d’unes lesions provocades en una baralla una hora més tard de cometre el robatori violent.

La investigació continua oberta per tal d’identificar els altres implicats.

El detingut, amb més d’una quinzena d’antecedents policials per delictes semblants, va passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.