.

La Policia Local d’Amposta ha detingut aquest dilluns al migdia un home de 47 anys com a presumpte autor de la mort de la seva exparella, una dona de 34 anys, en un habitatge del municipi.

Fonts properes a la investigació han explicat a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) que el cadàver de la víctima ha aparegut esquarterat, amb unes parts a l’interior del pis, situat al carrer Xile, i altres en contenidors que els Mossos d’Esquadra han precintat i estan custodiant. Es creu que la dona hauria pogut morir fa dies, fins i tot una setmana. El detingut tenia una ordre d’allunyament de la víctima.

 

Segons les mateixes fonts, ha estat un amic del suposat autor qui ha avisat del que havia passat la Policia Local, que ha localitzat l’home deambulant per la ciutat. Ell ja tenia un historial d’agressions cap a la dona, que en una ocasió s’havia intentat defensar de l’ara detingut amb un ganivet amb el qual l’hauria arribat a apunyalar. Va ser arran d’aquesta baralla que se li va imposar l’ordre d’allunyament. Ambdós tenien una relació tòxica i des dels cossos policials s’havia ofert ajuda a l’agredida.

Els Mossos han informat que la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Terres de l’Ebre s’ha fet càrrec de la investigació i que l’autoritat judicial n’ha decretat el secret d’actuacions. L’Ajuntament d’Amposta podria decretar tres dies de dol i convocar un minut de silenci si es confirma la naturalesa del crim.

ACN

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */