.

Agents de la Guàrdia Urbana han detingut aquesta matinada a una persona per un presumpte delicte de violència de gènere, trencament de condemna i atemptat a agents de l’autoritat.

Els fets es van iniciar a les 23.25h. quan la Guàrdia Urbana va rebre una trucada d’una dona indicant que la seva ex parella, que té una ordre d’allunyament, es trobava amb ella i amb una actitud molt agressiva. Un cop al lloc dels fets, els agents van vdure com el detingut sortia corrents en veure’ls. Els agents van passar la descripció d’aquest individu a la resta d’unitats i una d’elles va veure aquesta persona que coincidia amb la descripció facilitada per la víctima. Quan un dels agents l’interceptà, el detingut va arremetre contra ell en veure’s atrapat, aconseguint escapar. Minuts després una altra dotació aconseguí reduir-lo i detenir-lo.

Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix recolzament per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.