.

.

TOTS 21

A les 01.45h. de dissabte 7 de maig, agents de la Guàrdia Urbana van desplaçar-se a la plaça General Domènech Batet alertats per un veí que havia vist a una persona baixar d’un vehicle de color verd amb dues garrafes i, pel que semblava, estava sostraient gasolina d’altres vehicles.

Els agents van localitzar a l’individu i van comprovar com a l’interior del cotxe hi havia una garrafa. Aquesta persona va reconèixer que efectivament havia sostret gasolina d’un altre vehicle fent força amb les mans. De fet, els policies van observar com al costat del dipòsit d’una furgoneta hi havia una garrafa plena de gasoil i un tros de mànega. Els agents van intervenir les dues garrafes amb gasoil i, per aquest motiu, els agents van informar a aquesta persona que serà investigat per un presumpte delicte de robatori amb força.

D’altra banda, agents de la Guàrdia Urbana han detingut aquesta matinada, a les 00.03h., a un home que tenia un odre judicial. La Guàrdia Urbana va rebre una trucada d’un veí de Bonavista que havia vist a tres joves sospitosos mirant els vehicles que estaven aparcats a un carrer. Un cop localitzen els joves i comproven les seves dades, constaten que un d’ells tenia un ordre de recerca.