.

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest divendres un home de 36 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Tarragona, com a presumpte autor de set robatoris amb força a interior de vehicles.

Els mossos han resolt els set robatoris a partir de l’anàlisi dels objectes que se li van intervenir al detingut el passat 27 d’abril a Tarragona. Aquell dia, una patrulla de Mossos va detenir l’individu per un robatori amb força en un establiment del centre de Tarragona.

En l’escorcoll al detingut del passat abril, els agents li van localitzar una sèrie d’objectes que es va considerar que podien provenir d’altres robatoris. Per aquest motiu, el Grup de delinqüència urbana es va fer càrrec del cas i va poder relacionar l’home amb set robatoris a interior de vehicle perpetrats la matinada del 26 al 27 d’abril.

Els set fets es van fer amb el mateix modus operandi consistent en el trencament de la finestra d’una de les portes davantera del vehicle per poder accedir a l’interior i sostraure els objectes de valor. A més, tots els vehicles estaven estacionats a la mateixa zona de la ciutat i en un zona propera al lloc de la detenció.

El detingut, que acumula 17 antecedents per delictes la majoria contra el patrimoni, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona aquest diumenge i va quedar en llibertat amb càrrecs.