.

Els agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona han detingut aquesta matinada un home de 26 anys per un presumpte delicte de robatori amb violència i/o intimidació i per a qui constava una altra ordre de cerca i detenció per un altre robatori amb violència o intimidació.

Els fets han passat a dos quarts d’una d’aquesta matinada davant d’un local d’oci nocturn de la baixada de la Misericòrdia. Una patrulla que vigilava la zona ha presenciat una petita discussió a la porta del local. Un individu, visiblement exaltat, s’estava queixant als agents que no li deixaven accedir al local. Quan els agents van preguntar als vigilants del local, aquests li van respondre que l’individu estava begut i exaltat i que no li podien permetre l’accés. Un altre individu que estava al lloc dels fets presentava un cop al pòmul i es queixava que el primer home l’havia colpejat i l’havia robat diners.

Quan els agents van procedir a la detenció de l’individu pel robatori van comprovar que constava una altra ordre de cerca i detenció, dictada pel Jurat d’Instrucció Número 3 de Tarragona, per un altre delicte de robatori amb violència i intimidació.