.

Interior del mas on es conreava la droga. Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cambrils van detenir dijous passat un home de 33 anys a Vinyols i els Arcs (Baix Camp), com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació arran d’unes informacions que apuntaven que, en un mas de la població de Vinyols i els Arcs, hi havia una plantació interior de marihuana.

Davant d’aquests fets, els agents van desplaçar-se fins el lloc i van comprovar que l’immoble desprenia una forta olor a marihuana. Un cop allà, van localitzar un home que feia tasques de responsable de la plantació al qual van detenir per un delicte contra la salut pública.

Acte seguit, la policia va comprovar que el mas estava dividit en tres estances on hi havia un total de 2.637 plantes de marihuana. També van localitzar 102 focus, 102 transformadors, 64 ventiladors, 23 filtres de carboni i 8 aires condicionats.

Durant la intervenció, els mossos van observar que el detingut tenia connectada la xarxa elèctrica de manera fraudulenta per la qual cosa van avisar els operaris de la companyia subministradora per desconnectar-la.

El detingut va declarar a comissaria i va quedar en llibertat amb l’obligatorietat de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.