.

.

TOTS 21


Efectius policials i dels Jutjats, al lloc del crim. Foto: Tarragona21

Efectius policials i dels Jutjats, al lloc del crim. Foto: Tarragona21

Els Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte assassí de la psicòloga B. T. E., de 54 anys, que ha mort estrangulada al replà de casa seva, segons ha sabut Tarragona21. El detingut respon a les inicials d’A.R., té una mica més de 30 anys, i presenta antecedents per robatoris amb violència. La detenció s’ha produït al voltant de les set de la tarda, només tres hores després del crim. L’individu hauria estat actuant al barri on presumptament ha comès el crim.

Aquest s’ha produït per estrangulament, amb fractura de la tràquia. Aquest fet ha provocat que la víctima escupís sang, que hauria tacat l’autor, segons ha sabut aquest digital.

La detenció, a la qual s’ha resistit l’individi, ha tingut lloc a l’avinguda Marquès de Montoliu de Tarragona, davant del Caprabo, enmig d’un fort desplegament d’agents dels Mossos d’Esquadra.

Sembla ser que el detingut duia sang a la roba. També portava una motxilla on podria tenir efectes de la víctima i un guant negre. La dona ha mort estrangulada al replà de casa seva, al carrer Fra Antoni Cardona i Grau sobre les quatre de la tarda.

J. Garcia