.

.

TOTS 21


Captura del vídeo de la detenció de l'individu. Foto: Policia Nacional

Captura del vídeo de la detenció de l’individu. Foto: Policia Nacional

La policia espanyola ha detingut un fugitiu internacional que es trobava amagat al barri tarragoní de Sant Salvador. La Interpol havia rebut temps enrere una Ordre Internacional de Detenció emesa per la Fiscalia del Tribunal d’Apel·lacions de Nador (Marroc) com a presumpte autor dels delictes d’homicidi, organització criminal dedicada al tràfic de drogues i de persones migrades, així com importació il·legal d’armes de foc. Després de detectar que estava intentant vendre un vehicle a través d’una plataforma de compravenda de segona mà per Internet, agents del grup de Fugitius de Barcelona de la policia espanyola van establir un dispositiu per atrapar-lo.

Després de diverses vigilàncies, segons el relat policial, va ser localitzat mostrant el vehicle a una tercera persona en una gasolinera de la carretera N-240, a Sant Salvador. Acompanyat d’una dona i amb un vehicle diferent a l’anunciat, va indicar al comprador que el seguí a un altre lloc. Després d’identificar-lo visualment, els agents van aprofitar el moment abans de marxar del lloc per detenir-lo atesa la seva “perillositat”.

Segons la Interpol, l’arrestat tenia prohibida l’entrada a Alemanya, on se’l qualifica de persona armada i violenta amb delictes contra l’ordre i la seguretat pública, a més de constar-li nombrosos antecedents policials.

Va passar a disposició del jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona.

ACN