.

Imatge d’un vehicle dels Mossos d’Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona van detenir, aquest diumenge, un home de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol i un delicte de conducció amb privació judicial del permís.

Els Mossos d’Esquadra van fer un control policial aquest dissabte a la nit a la TV-3141 a Reus. Quan passaven uns minuts de la mitjanit, els agents van observar com un vehicle avançava amb línia contínua altres cotxes i es dirigia a gran velocitat cap al control.

Els agents van aturar el vehicle i van observar que el conductor presentava evidents símptomes d’anar sota la influència de l’alcohol. L’home, amb dificultats per mantenir la verticalitat, va fer les proves d’alcoholèmia i va donar un resultat final de 0,91mg/l. Una taxa tres vegades la permesa que se situa en 0,25 mg/l per a conductors no professionals.

Durant tota l’actuació policial, l’home va assegurar que anava indocumentat però va donar unes dades als agents. Ara bé, els mossos van escorcollar el vehicle,  van trobar documentació a nom del conductor i van comprovar que havia donat les dades del seu germà.

Els mossos van comprovar que el detingut tenia una suspensió del permís de conduir vigent fins a l’agost de 2018 emesa pel Jutjat Penal número 4 de Tarragona. Es dóna el cas que ja li havien suspès judicialment el permís de conduir dues vegades més els darrers anys.

El conductor haurà de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.