.

.

TOTS 21


El ferit va ser traslladat a l'Hospital del Vendrell. Foto: Teyco

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Calafell, per agredir a ganivetades un cambrer un bar del municipi que s’havia discutit amb un client.

Els fets es van produir el mateix dia al vespre quan després de la discussió el detingut, que és germà del client, va esperar que la víctima finalitzés el seu torn de treball i el va seguir fins a un camí apartat on el va colpejar i agredir amb una arma blanca amb la clara intenció de matar-lo. La víctima, que va rebre diversos talls al coll i una ganivetada a l’estòmac i al pit, va alertar una dotació dels Mossos que en aquells moment feien tasques de patrullatge.

Davant la presència policial, el presumpte agressor va fugir corrent del lloc i els agents van poder-lo reduir i detenir a l’altura de l’Avinguda del Ferrocarril del Barri de Sant Salvador.

En l’escorcoll al detingut li foren localitzats dos ganivets amb els quals hauria agredit la víctima. Immediatament, la policia va avisar una dotació sanitària, que va traslladar el ferit a l’Hospital Comarcal del Vendrell.

El detingut, acusat d’un delicte d’homicidi dolós, en grau de temptativa, passarà en les properes hores a disposició judicial als jutjats del Vendrell.