.

La Guàrdia Urbana ha detingut dos joves de 18 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La matinada de dissabte a diumenge, poc després de les 1.10 h, una patrulla d’agents va identificar a la Part Alta un individu conegut per ser portardor de substàncies estupefaents. A l’home li van trobar una bossa de marihuana que, segons afirmava, havia acabat de comprar en un domicili del barri vell de la ciutat. L’individu va ser denunciat per tenir en en propietat substàncies estupefaents a la via pública.

Els agents es van dirigir al domicili i van trobar-hi dos homes descrits per la persona denunciada. En veure els agents un d’ells va entrar en un portal proper i l’altre va deixar una bossa i va sortir corrents, però va ser aturat per la Guàrdia Urbana a la plaça de Pla de Palau.

A la bossa que hi havia a terra els agents van trobar 22 bosses de marihuana, quatre bosses de cocaïna, una bossa d’haixix i una bàscula de precisió.

L’home que s’havia ocultat en un portal va sortir-ne minuts després, amb una altra roba, però al ser reconegut també va ser interceptat pels agents. Tots dos individus van ser detinguts.