.

.

TOTS 21


La Policia Local va localitzar sota un vehicle una motxilla amb diverses eines susceptibles per cometre il·lícits penals que el detingut va llençar en veure la presència policial. Foto: Mosssos

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Salou Vila-seca van detenir el 20 de gener una dona i un home, de 41 i 42 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Vila-seca com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer sobre les 15.10 hores quan una veïna va alertar la policia que estava veient com un home i una dona intentaven accedir a un pis enfilant-se per una canonada. Segons el relat del testimoni aquest va cridar-los l’atenció i llavors va ser quan van desistir de l’acció.

Immediatament una patrulla va desplaçar-se al lloc dels fets, al carrer Galceran de Pinos, i amb la descripció facilitada van localitzar als lladres a pocs metres, concretament, a la Rambla de Catalunya.

Així mateix, la Policia Local va localitzar sota un vehicle una motxilla amb diverses eines susceptibles per cometre il·lícits penals que el detingut va llençar en veure la presència policial.

Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir les dues persones per la temptativa de robatori amb força.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, van passar el dia següent davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció