.

Imatge del dispositiu policial conjunt d’aquest matí. Foto: Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona, ha detingut aquest matí una dona i el seu fill, menor d’edat, a Torreforta per un presumpte delicte contra la salut pública.

Arran de les investigacions dutes a terme amb la Guàrdia Urbana, es va detectat un important nombre de visites diàries a un domicili del carrer Priorat de Torreforta, comprobant com el domicili era visitat freqüentment per persones consumidores de drogues, que accedien a l’interior de l’habitatge el temps mínim imprescindible per a adquirir la droga.

Sobre les 12 d’avui s’ha establert un dispositiu conjunt a l’objecte d’explotar la informació recabada en la investigació. Així, els agents han entrat i registrat el domicili.

En aquell moment es trobaven al seu interior dues persones del mateix nucli familiar, una dona i el seu fill, essent ells els resposanbles de l’activitat il·legal, segons la Guàrdia Civil. Han estat detinguts a l’instant.

La investigació ha finalitzat amb la incautació de 900 euros en bitllets fraccionats, sis dosis d’heroïna i la detenció de dues persones, de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona, una dona de 30 anys, amb antecedents penals pels mateixos fets, i un menor d’edat que ha estat posat a disposició de la Fiscalia de Menors. Després de prestar declaració, seran posats en llibertat a disposició del Jutjat d’Instrucció número 4 de Tarragona.