.

.

TOTS 21


Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Imatge d’arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

La Guàrdia Urbana va detenir dilluns un jove de 23 anys per un presumpte delicte de furt. Els fets van passar a la tarda, quan es va rebre a la centraleta la trucada del vigilant de seguretat d’una botiga d’esports situada al polígon Les Gavarres, qui va dir que tenia una persona retinguda. Un cop arribats a la botiga, el vigilant va explicar que dues persones havien sortit corrents de l’establiment, tot activant l’arc de seguretat. Una d’elles va poder ser interceptada. Després de fer la comprovació de les dades personals, el jove va ser detingut per un delicte lleu de furt, en concret, d’un buf valorat en 23,98 €. Es desconeix la identitat de la segona persona que, presumptament, hauria robat una pilota de futbol.

Detingut per positiu penal en un control d’alcoholèmia

Agents de la Guàrdia Urbana van detenir a les 4.55 h de la matinada del diumenge 17 de desembre una conductora de 27 anys per donar positiu en un control d’alcoholèmia realitzat al passeig de la Independència. La conductora va donar un positiu de 0,68 mg/l en el primer control i de 0,65 mg/l a la segona prova.

Com que la taxa d’alcohol en aire expirat superava els 0,50 els agents van imposar una multa de 1.000 € per un delicte contra la seguretat vial.

Delicte contra la salut pública

La Guàrdia urbana va detenir diumenge al matí un jove de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els agents van rebre avís que hi havia un vehicle aparcat enmig d’una zona prohibida del carrer Francesc Bastos i que el seu conductor probablement es trobava sota la influència de begudes alcohòliques. Poc després d’arribar al lloc dels fets, els agents van trobar un grup de tres joves al Parc de Sant Rafael, un dels quals coincidia plenament amb la descripció facilitada.

Quan els agents van dirigir-se al grup de joves van comprovar com es va produir un lliurament d’alguna cosa i que el receptor s’ho amagava a l’interior dels calçotets. Després d’efectuar un escorcoll superficial es van localitzar tres petites bosses amb marihuana. A un altre dels joves se li van detectar dues bosses més de marihuana i 15 euros.

 

Després de parlar individualment amb cadascun dels tres joves finalment es va detenir un d’ells per un delicte contra la salut pública, en concret, per tràfic de drogues.