.

.

TOTS 21


Imatge dels prop de 500 paquets de tabac comissats al detingut

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passar 2 de febrer, un veí de Salou de 34 anys i de nacionalitat senegalesa com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència.

Els fets es remunten al passat 7 de novembre quan, juntament amb un altre individu, el detingut va abordar un jove de 23 anys quan anava a buscar el seu cotxe i li va ruixar els ulls amb un esprai. Els lladres li van sostraure la cartera amb tota la documentació personal, un telèfon mòbil, una cadena i un anell d’or.

La investigació ha permès detenir un dels presumptes autors del robatori, ja que durant un escorcoll se li va localitzar la documentació personal de l’agredit i l’esprai que van utilitzar contra ell.

El detingut també duia dues bosses amb un total de 495 paquets de tabac de dubtosa procedència, que no va justificar. Per aquest motiu, els agents van comissar-li el tabac, el valor del qual superava els 4.000 euros, i van denunciar-lo administrativament per contraban. L’individu va passar el 4 de febrer a disposició judicial al jutjat d’Instrucció número 3 de Tarragona, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.