.

Se’ls atribueix a més un delicte de robatori amb violència i intimidació. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Reus han detingut aquesta matinada en aquest municipi dos homes, de 32 i 37 anys, com a presumptes autors de dos robatoris amb força a interior d’establiment comercial. Així mateix, també se’ls atribueix un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Pels volts de les dues d’aquesta matinada, dos desconeguts van accedir en un establiment del carrer Balmes després de forçar la reixa metàl·lica. En veure’s sorpresos pels propietaris, van fugir ràpidament del lloc després d’amenaçar-los amb un ganivet i una pota de cabra.

Mentre els agents atenien les víctimes i recopilaven informació, es va tenir coneixement d’un avís d’alarma per robatori en un altre establiment ubicat al carrer Pere Benavent. Les patrulles van iniciar la recerca dels sospitosos als quals se’ls va veure fugir amb la caixa enregistradora d’aquest darrer local. Finalment els van localitzar entre el carrer Camí Vell de Salou i la cruïlla amb el carrer Puertollano, on s’havien amagat entre uns matolls i darrere d’una furgoneta.

Els lladres duien a sobre una navalla i les monedes de la caixa enregistradora sostreta, la qual es va recuperar entre la vegetació d’una zona pròxima. Allà també hi van trobar una altra navalla, dues gorres i dues jaquetes.

Aquestes detencions es produeixen en el marc d’un dispositiu conjunt amb la Guàrdia Urbana de Reus de prevenció de robatoris a establiments comercials de la ciutat. En aquest cas, la immediata comunicació entre els dos cossos pel que fa als fets i la descripció dels sospitosos, va permetre agilitar-ne la seva localització i detenció.

Està previst que els dos detinguts passin a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus en les properes hores.

/* JS para menú plegable móvil Divi */