.

Rambla Nova de Tarragona amb els arbres ja podats

Rambla Nova de Tarragona amb els arbres ja podats

L’arbrat de Tarragona es despulla del seu fullam i de les branques seques i llargues com cada any per aquestes dates. Es tracta de la campanya de poda de la Brigada Municipal que es va iniciar el passat mes de novembre, sobretot a les vies principals de Tarragona.

Per ara han estat podats ja els arbres d’un llarg nombre de carrers principals de la ciutat com els de Marqués de Montoliu, Mallorca, Eivissa, Francesc Bastos, Rambla Vella, l’Avinguda Roma, l’Av. Catalunya o aquesta passada setmana la Rambla Nova. Anteriorment s’havien realitzat podes també a arbres més petits i de menys alçada com els del Barri del Port a la Part Baixa.

Tasques de poda aquesta passada setmana a la Rambla

Tasques de poda aquesta passada setmana a la Rambla

Unes tasques que també han significat una ocupació de la via pública i la calçada segons les diverses ubicacions. Per exemple a la Rambla va quedar prohibit l’estacionament del carril proper a la vorera que s’habilitava mentre els efectius ocupaven i podaven en el carril de circulació proper a la coca central.

La poda d’arbres continuarà durant els propers mesos i se centraran avui i demà a la Rambla de Sant Pere i Sant Pau i altres carrers del barri.

/* JS para menú plegable móvil Divi */