TOTS 21

La investigació es va iniciar el mes de març quan els policies van rebre informació sobre una casa ubicada a la urbanització el Pinar de Reus. Foto: Cedida

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Baix Camp juntament amb agents de la Guàrdia Urbana de Reus van detenir el passat 12 de maig un home de 33 anys, de nacionalitat vietnamita i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar el mes de març quan els policies van rebre informació sobre una casa ubicada a la urbanització el Pinar de Reus on s’estaria cultivant marihuana. Llavors, agents d’ambdós cossos policials van establir un equip conjunt d’investigació.

Durant setmanes, els policies van fer gestions i van comprovar que en la casa investigada s’estava fent una activitat intensiva amb un alt consum d’electricitat.

Després de concretar l’activitat que s’estava portant a terme a la casa, els investigadors van fer ahir una entrada i perquisició i van localitzar 1200 plantes en diferents estats de creixement. A més, van trobar estris per envasar la droga al buit, bàscules i 5 bosses plenes de marihuana preparada per a la venda.

A la casa, que s’havia convertit en un hivernacle per cultivar la droga, es va localitzar a la zona de la cuina una trapa sota les rajoles que donava accés a una cambra on hi havia els cabdells.

Durant l’escorcoll que es va fer a  l’immoble, els agents van localitzar amagat en el fals sostre d’una de les habitacions el responsable de la plantació i el van poder arrestar.

El detingut passarà durant les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Redacció