.

Imatge de la darrera operació antidroga a Campclar.

Imatge de la darrera operació antidroga a Campclar.

La Guàrdia Civil de Tarragona, en col·laboració amb la Unitat de Delinqüència Urbana de la Guàrdia Urbana, han detingut al barri de Camp Clar de Tarragona una dona i un home per un presumpte delicte contra la salut pública. La investigació va començar a finals del mes de maig, fruit de la col·laboració ciutadana i la desarticulació d’altres punts de venda de drogues a la menuda a Tarragona; arran de diverses investigacions va ser detectat un altre important punt de venda de drogues en un habitatge del barri de Camp Clar.

Durant la investigació es va poder comprovar com diverses persones consumidores de substàncies estupefaents visitaven gairebé diàriament el domicili. Moltes d’aquestes persones havien estat “clients” del punt de venda desmantellat al mateix barri a finals del mes de maig.

Amb la informació recopilada, trenta agents de la Guàrdia Civil i de la Guàrdia Urbana amb ajuda del gos detector de drogues, van procedir al registre del domicili.

En aquest moment es trobaven a l’interior de l’habitatge dues persones que van ser detingudes, localitzant 38 dosis d’heroïna i 29 de cocaïna disposada per a la seva imminent venda. Durant el registre també va ser localitzat més de 300 euros en bitllets de baixa denominació, previsiblement obtingut de la venda de la substància, així com diversos dispositius mòbils i documentació relacionada amb el delicte.

Els detinguts de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona, corresponen a una dona de 52 anys i un home de 20 anys d’edat i es dóna la circumstància que la dona detinguda té antecedents pels mateixos fets.

Els detinguts seran posats a disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Tarragona.