.

.

TOTS 21

Desenes de persones han respos a la crida improvisada per concentrar-se al Balco delk Mediterrani i deixar clar que “no tenim por”. Fotos: Rosa Orteu Pedraza (facebook Tarragona Enamora)

La fortalesa de la societat civil catalana es demostra sempre en moments de màximes dificultats. I la de la tarragonina no n’és una excepció. Desenes de persones articulades gràcies a les xarxes socials s’han concentrat aquesta tarda a la part alta de la Rambla Nova, a tocar del Balco del Mediterrani, per expressar el seu rebuig a la violència dels atacs terroristes de Barcelona i Cambrils i cridar ben alt el lema que ha esdevingut himne de batalla en les darreres hores: “No tenim por”. Un sentiment que desenses de nens i nenes han pintat en un mural acolorit i explícit com pocs.

Diversos nens pinten un mural on s’hi pot llegir el lema “No tinc por”. Pla general del 20 d’agost del 2017. (Horitzontal)

Alhora, la comunitat musulmana de la ciutat està preparant també via xarxes socials la convocatòria d’una concentració aquest diumenge a la plaça de la Font (12.00 del migdia) per mostrar el seu rebuig a la violència terrorista i el suport a les víctimes dels atemptats.