.

.

TOTS 21


Desena trobada d'escoles de rugby.

Desena trobada d'escoles de rugby.

El Club Rugby Tarragona, fundat el 1986, té com a objectiu prioritari que el rugby esdevingui un esport important a les nostres comarques, que el Rugby Tarragona sigui un referent per a la resta de clubs, i sobretot, perquè l’esperit del rugby i els seus valors ètics s’escampin a l’entorn d’aquells que el viuen. A banda dels campionats i dels partits de Lliga habituals corresponents a cada categoria, el Rugby Tarragona esmerça bona part dels seus esforços en l’organització de la Trobada d’Escoles de Rugby “Ciutat de Tarragona” que se celebra anualment entre els mesos de febrer i març. Aquest esdeveniment està reconegut per la Federació Catalana de Rugby com la trobada d’escoles de rugby més important del territori català.

La Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona l’organitza el Club Rugby Tarragona des de fa 10 anys amb la finalitat que els més petits del nostre esport puguin gaudir d’un dia en el qual són els veritables protagonistes. L’objectiu és donar visibilitat al nostre esport que sortosament cada cop va guanyant més adeptes; promoure els valors del rugby i els del Club Rugby Tarragona que són la germanor, la honestedat, el compromís, la diversió, l’esforç i l’altruisme; i fomentar la participació i sensibilitzar a jugadors/res, socis i sòcies, pares, mares i resta de persones que integren el Club sobre la importància del seu paper en l’assoliment dels nostres objectius.

Els partits

Seguint les instruccions de la Federació Catalana de Rugby, respecte a la durada dels partits per a cada categoria, es divideixen aquestes en grups per tal que el nombre de partits que en resulti, doni el temps màxim de joc. (Els de Sub8, Sub10 i Sub12 tindran una durada d’uns 8 minuts en una sola part, i els de Sub14 uns 10 minuts en una sola part). L’arbitratge anirà a càrrec de personal de la Federació Catalana de Rugby.

Entre els participants hi haurà 13 escoles de rugby d’arreu de Catalunya i València, com el Rugby Club Sitges, el Futbol Club Barcelona o el Club de Rugby Sant Cugat. Un total de 660 jugadors i 89 entrenadors que s’aplegaran al Complex Educatiu de Tarragona.

L’entreteniment i l’esbarjo

Al llarg del dia hi haurà un servei permanent de restauració al Complex Educatiu de Tarragona, on es podran adquirir refrescos, entrepans i cafès que ajudaran a passar la jornada als participants i acompanyants. Hi haurà també la botiga de La Trobada on es podran adquirir articles de merxandatge del Club Rugby Tarragona i es presentarà la nova equipació del Rugby Tarragona.

No mancarà la zona d’esbarjo per als més petits: zona d’inflables i també zona de tallers: pintura i maquillatge, i un espectacle de màgia amb el mag Giovanni.