.

.

TOTS 21


Imatge d'arxiu d'un grup de narcotraficants detinguts a Tarragona

Imatge d'arxiu d'un grup de narcotraficants detinguts a Tarragona

La policia espanyola ha desarticulat a Salou una banda dedicada al tràfic de drogues i armes i ha detingut sis persones. A més, en el registre de dos domicilis de Salou i Cambrils, s’ha intervingut un subfusell Kalashnikov, un pistola del calibre 7,65 mil·límetres, una arma de foc de fabricació casolana, dos silenciadors, abundant munició i tres pistoles de fogueig. La banda planejava una revenja sobre un grup d’individus a qui acusaven d’haver-los sostret una important quantitat de cocaïna. Davant aquests fets, la policia espanyola va organitzar dispositiu per detenir els membres del grup, entre els quals un ciutadà espanyola buscat per França, i dos homes de nacionalitat búlgara i montenegrina.

La investigació es va iniciar fa just un any quan la policia espanyola ven tenir coneixement de l’existència d’aquest grup organitzat, integrat majoritàriament per individus naturals dels països de l’Estat d’Europa i que traficava amb armes.

Entre els detinguts, hi ha un ciutadà espanyol que estava buscat per les autoritats franceses i dos homes més de nacionalitat búlgara i montenegrina. Aquests dos últims eren considerats especialment violents i tenien diverses Ordres Euopreees de Detenció i Entrega (OEDE). En el moment de la detenció, van oposar molta resistència.

Els agents van intervenir, durant els dos registres domiciliaris, un fusell d’assalt AK-47, una pistola Vzor 50 del calibre 7,65 mil·límetres, un arma de foc de fabricació casolana, un revòlver de fogueig, dos silenciadors i diverses armes prohibides, com punts americans, estrelles ninja i matxets de grans dimensions; jocs de grillons, passamuntanyes i 2.000 euros en efectiu.