.

.

TOTS 21


El menor desaparegut a l'Hospitalet de l'Infant, Tolya Ruiz Serrano

El menor desaparegut a l'Hospitalet de l'Infant, Tolya Ruiz Serrano. Foto ACN

Els cossos de seguretat han trobat finalment al voltant de les 20h de diumenge ‘sa i estalvi’ el nen d’onze anys desaparegut a l’Hospitalet de l’Infant.

Un ampli dispositiu format per Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, Policia Local i Protecció Civil l’havia estat  buscant aquest diumenge.

El menor, Tolya Ruiz Serrano, portava desaparegut des d’aquest dissabte al vespre quan va marxar de casa -a l’avinguda Via Augusta- i no va tornar. El seu pare va denunciar la desaparició cap a les 22.30 hores.

El nen d’1,45 metres d’alçada, és de complexió prima i té el cabell llarg ros. Anava vestit amb texà de color blau, dessuadora grisa, jaqueta negra, anorac tipus 3/4 de color vermell i sabatilles esportives blanques.

Segons han explicat els cossos que han participat en l’operatiu de recerca, el nen estava en un habitatge de segona residència a Miami Platja, al terme municipal de Mont-roig. L’avís l’ha donat un veí de la casa quan ha vist que s’encenia i s’apagava un llum en un immoble deshabitat. Després de retrobar-se amb la seva família, el menor ha estat atès al Centre d’Atenció Primària del municipi. L’alcalde, Alfons Garcia, ha volgut agrair a totes les persones que han col·laborat en la recerca, més d’una vuitantena, la feina feta al llarg de les últimes 24 hores.