.

L’Institut Tarragona de la plaça Imperial Tarraco ha decidit aquest migdia desallotjar l’edifici degut a una forta pudor generalitzada a la zona, que també ha fet que alguns treballadors i veïns d’edificis propers, com el de Base (al carrer Pere Martell), abandonessin les instal·lacions. Després que tècnics de gas descartessin que una fuita fos l’origen de la pudor (i, per tant, que hi hagués perill de deflagració), els serveis d’emergència han declarat el cas com una falsa alarma sense haver pogut determinar-ne la causa.

Els Bombers han rebut a les 12:53 la primera alerta per la pudor, des d’una perruqueria situada al número 127 de la Rambla Nova. S’hi han desplaçat tres vehicles que han comprovat que els ocupants de l’edifici tenien picors a la gola, però han rebutjat rebre assistència.

Tant el Port de Tarragona com l’AEQT (l’Associació d’Empreses Químiques de Tarragona) neguen que hi hagi hagut cap incident en el complex industrial que hagi pogut causar la pudor, i han descartat que el focus  un vaixell que descarregava propè.

/* JS para menú plegable móvil Divi */