.

Foto d'arxiu d'un partit de Waterpolo

Foto d’arxiu d’un partit de Waterpolo

L’equip absolut de waterpolo del CN Tàrraco va caure per 9-7 a Manresa davant el CN Minorisa B. Els tarragonins van fer un mal inici de partit i van encaixar un 4-0 en cinc minuts.  Poc a poc el CN Tàrraco va entrar en el partit i, tot i algunes errades greus tant en atac con en defensa, fins i tot va ser capaç d’empatar el partit a 7 gols en el darrer quart de partit.  En els darrers minuts de partit els locals van aprofitar el desgast dels jugadors del Tàrraco per anotar els gols que els donaven la victoria.
CN Minorisa B (9): Chircu, Jódar, R. Ruiz (4), Marín, I. Ruiz(2), Batanés (3), Masplà, Pelegrín, Solernou, Cerezo i Mendoza.
Entrenador: Ángel Peiron.
CN Tàrraco (7): A. Román, Legarre, Morató, Montón, O. Román (1), Cirera, Rabie (4), García (1), Pérez, Romero i Sumoy.
Entrenador: Jordi Figueras
Àrbitres: Rodríguez i Izquierdo
Parcials:  5-2, 1-1, 1-3 i 2-1.