.

Imatge del partit d'anada a El Catllar. Foto:cedida

Imatge del partit d’anada a El Catllar. Foto:cedida

Diu el tòpic que un derbi és sempre un derbi, que és un partit especial d’aquells que és igual el que hagis fet durant bona part de la temporada.

Si això li sumem que els dos equips que juguen porten fent una temporada quasi perfecte el derbi es pot etiquetar de luxe per tots aquells que el vulguin veure en directe aquest dissabte 25 d’Abril a El Morell.

El CD Morell rep a El Catllar en un partit on ni els de Joan Atoni Pallarès (El Morell) ni els d’Àngel Garcia (El Catllar) poden fallar.

El Morell amb el seu darrer fitxatge Sergi Moreno, vol seguir obrint escletxa a la classifiació i deixar el tercer lloc a quatre punts o el que és el mateix deixar El Catllar a quatre punts i apropar-se al líder Santboià.

Els de Pallarès només han guanyat dos dels últims cinc partits on han sumat sis punts dels darrers quinze possibles.

El Catllar per la seva banda si guanya es situa segon i deixa El Morell a dos punts i en tercer lloc. Els grocs no volen deixar escapar una oportunitat com aquesta per afiançar la seva sorprenent candidatura a l’ascens.

El d’Àngel Garcia sumen cinc jornades sens predre on han sumat nou dels quinze punts en joc.

El partit es jugarà a les cinc de la tarda al camp del Morell.

El UD Torredembarra rep mitja hora abans al filial del Lleida esportiu a camp propi, ja amb la permanència assegurada i el Torreforta juga al camp de l’Almaselles amb el descens pràcticament consumat.

Quim P. Casadesús