.

.

TOTS 21


Ciutadans ha retut homenatge a la Constitució a les portes de l'Ajuntament de Tarragona

Ciutadans ha retut homenatge a la Constitució a les portes de l’Ajuntament de Tarragona

“Ciutadans liderarà una nova transició democràtica en defensa dels valors i llibertats constitucionals”, perquè “C’s compta amb un equip, amb un programa i amb la il·lusió necessària per dur a terme un projecte comú per al conjunt dels espanyols”, ha assegurat el número u de C’s al Congrés dels Diputats per Tarragona, Sergio del Campo, en la porta de l’Ajuntament de Tarragona durant la lectura d’un manifest per commemorar el dia de la Constitució. Així mateix, Del Campo ha manifestat que “Ciutadans celebra la festivitat de la democràcia fruit del consens, l’esforç i el respecte cap a tots els espanyols”.

En la lectura del manifest comú en defensa de la Constitució, C’s Lleida s’ha sumat des de la Plaça de la Paeria, on el cap de llista, Oscar Uceda, ha defensat “la necessitat de tornar a estar orgullosos dels valors que ens defineixen com a persones i com a espanyols”. De la mateixa manera, ha recordat que “Lleida és clau per al país gràcies a la seva indústria agroalimentària i a les seves exportacions, i al costat de la resta de ciutats liderarà el canvi”. Per això, el número u de C’s Lleida ha convidat a tots els lleidatans “a sentir-se orgullosos de la província a la qual pertanyen” perquè “no hi ha més satisfacció que la d’aconseguir el canvi junts i ‘amb il·lusió’ el proper 20-D dipositant el vot taronja en les urnes”.

De la mateixa manera, el cap de llista de Ciutadans (C’s) Girona, Fernando López de Castro, ha reafirmat que “C’s defensa l’esperit de la Constitució del 78”. I ha recordat que “la ‘pepa’ va aconseguir posar d’acord a les diferents forces polítiques de l’època” per “arribar a un acord de mínims que han aconseguit els majors 37 anys d’esplendor democràtica de les llibertats de totes les terres d’Espanya”, ha conclòs.

Des de Ciutadans (C’s) València, Vicente Tingues i Toni Canto, nombres un i dos al Congrés dels Diputats, han assegurat que “C’s és un partit compromès amb la regeneració democràtica i institucional” en un acte similar on s’ha llegit el manifest. Tingues i Canto han considerat “essencial reformar les institucions, com el Senat” perquè “l’important és modificar la Constitució perquè ens iguali i no perquè ens separi”.