.

L'alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, i el president de RCD Espanyol de Barcelona, Joan Collet

L'alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, i el president de RCD Espanyol de Barcelona, Joan Collet

Del 30 de maig a l’1 de juny Torredembarra acollirà el XXIV Aplec de Penyes de l’Espanyol amb una programació d’actes diversos durant tres dies que tenyiran de blanc-i-blau el municipi.

L’alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, ha parlat de “satisfacció” i “orgull” que la ciutat pugui acollir aquesta nova edició de l’Aplec espanyolista que a banda del “sentiment i passió” que suposa l’esdeveniment, també beneficia a “la marca” i promoció de Torredembarra. Serà la segona vegada que es faci a terres tarragonines després de Valls i podria acollir al voltant de 700 visitants.

Al mateix temps el batlle torrenc ha fet menció als 15 anys i tasca de la Penya Blac-Blava de Torredembarra, i a la implicació del tinent d’alcalde, Santi Ardèvol, també vocal de la Junta de la Penya i soci com a “ambaixador”, reconeixement que també ha volgut fer el president de RCD Espanyol de Barcelona, Joan Collet.

Collet ha volgut destacar el caire social de l’Aplec en el que considera un “element de cohesió social” i del que confia un nou èxit animant a venir a totes les penyes. Segons considera, “seria impossible dur-los a terme any rere any sense el recolzament dels consistoris sobretot en l’àmbit logístic” fent mostra d’agraïment.

El president de la Penya Blanc-Blava de Torredembarra, Joan Rovira, també ha volgut mostrar-se agraït i ha fet una crida a la “participació” mencionant les bones connexions per arribar al municipi i repassant alguns trets destacats de Torredembarra a nivell turístic, cultural i gastronòmic a la vegada que ha mencionat alguns jugadors destacats que han fet vincular a Torredembarra amb l’Espanyol i ha presentat els actes dels tres dies.

Actes previstos

El dia de l’Aplec serà l’1 de juny tot i que els dos dies previs també s’han programat actes.

Divendres 30 de maig tindrà lloc una Missa als difunts i ofrena floral a Santa Rosalia a les 19.30h, Visita al castell, seu de l’Ajuntament, a les 20.30h i finalment un sopar a les 21.30h.

Dissabte 31 de maig una cursa popular a les 11h, nova visita al castell a les 13h i un partit de futbol base infantil a les 16.30h

Serà diumenge 1 de juny el dia central i plat fort de l’Aplec amb benvinguda de les penyes a les 8.30h, botifarrada a les 9h, recepció d’autoritats a les 11h, actuació dels elements del seguici a les 11.30h, excursió a les 12h, partit de veterans a les 12.30h, dinar de germanor a les 14.30h i finalment lliurament d’obsequis i cloenda a les 17h.

Podeu consultar el programa amb més detall en -aquest enllaç-

-Adrià Recasens-

/* JS para menú plegable móvil Divi */