.

Després d’un període d’adequació i restauració, la Sala Lluís d’Icart torna a obrir les seves portes, en aquesta ocasió amb motiu de l’exposició pictòrica de l’artista Àngel Martínez, que es podrà visitar a partir del proper 10 de novembre i fins al 2 de desembre.

Àngel Martínez és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, i actualment compagina l’activitat artística amb la docent, com a professor del Departament d’Arts Aplicades al Mur a l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona.

Els cossos, objectes i les formes tangibles en general són la font d’inspiració de l’artista, fascinació que es tradueix en una galeria de figures humanes, personatges imaginaris, objectes diversos i, més recentment, paisatges plens de flors. El dibuix esdevé un tret cabdal de la seva obra, traç que es manifesta en el resultat final però també en el procés creatiu, a través dels apunts del natural, els esbossos de forma i color i els traçats de composició dels diferents temes.

Martínez ha exposat la seva obra arreu del territori català, però també ha tingut ocasió d’exhibir-la col·lectivament a altres indrets, com per exemple Múrcia i fins i tot a Polònia.

L’horari de visita de l’exposició, que presenta la Regidoria de Cultura, és els dimecres, dijous i divendres, de 17 h a 20 h, i els dissabtes, d’11 h a 13.30 h, i de 17 h a 20 h. El proper dissabte 18 de novembre, a les 19 h, el propi artista farà una visita guiada a l’exposició.