.

Els jugadors del Torreforta feliciten eufòrics David Molina després de fer aquest el segon gol

Cinc partits seguits sense perdre, dues victòries consecutives, sis gols en dos partits, pocs gols rebuts, una defensa de ferro i una tripleta atacant que fa por… El Torreforta està ensenyant les dents al grup segon de Primera Catalana, i la comunió amb l’entrenador és perfecta. Jose Miguel López s’ha convertit en un experts a provocar canvis quan les coses no van bé, canvis que normalment surten a la perfecció. Avui ha estat el Tàrrega la víctima de l’empenta dels tarragonins i s’ha acabat emportant una golejada quan en algun moment de la segona part aspirava a l’empat. La sensació general que desperta aquest Torreforta és que quan vol, mata el partit.

Els blaus han tingut l’encontre ben controlat, menys en alguns moments de la meitat de la segona part, quan en aconseguir el 2-1, els lleidatans han provocat cerca inquietud a la grada. Un control exercit al centre del camp i a la defensa, on novament Edu ha estat no només un baluard, sinó un perillós extrem dret.

Un moment del partit d'aquesta matinal a Torreforta

Tot ha anat de cara. Al minut i mig, el Torreforta ja dominava el marcador gràcies a un córner ben executat: Raúl Fernández ha rematat de cap al primer pal. Els lleidatans han intentat contrarestar el gol, però no han pogut amb el centre del camp tarragoní i de fet, no han generat ni una sola jugada de perill en tota la primera part.

Passada la mitja hora, el Torreforta ha començat a generar perill; Edu i Vieri, amb el suport de José Castro i Ferri, s’erigien en un turment per als visitants. Arrel d’una falta, els blaus tenien una triple ocasió, amb un remat final al pal de Prince, tot i que la darrera jugada havia estat anul·lada per l’àrbitre. Acabaria la primera part amb el segon gol. David Molina, una de les novetats, junt a Cuqui Palanca, en l’alineació inicial, rematava fort i ras des de fora l’àrea una centrada de falta.

Vieri ha fet, de penal, el 3-1, la sentència del matx

La segona part començaria amb una tònica semblant a la de la primera, i mentre els tarragonins semblava que tenien perfectament controlat el partit, han patit un excés de confiança. Llavors, el Tàrrega ha començat a prendre’s seriosament el matx per primer vegada. Al minut 63, els lleidatans perdonaven el 2-1 en un mà a mà davant de Pedro. L’entrenador del Torreforta arrufava el nas i començava a fer canvis, donant entrada a Eder per José Castro i a Carlos per David Molina. Pocs minuts després i d’un córner,  Rafa faria el temut 2-1.

Aleshores podia començar un altre partit i durant uns minuts hi ha hagut una certa sensació que els lleidatans podrien empatar. Però en aquests moments és quan el Torreforta -que havia fet un altre canvi, entrant Guaita per Cuqui Palanca- ha decidit matar el partit. Ho ha fet quan ha volgut. Carlos s’ha plantat davant el porter del Tàrrega i aquest li ha fet penal. Penal i expulsió. Els jugadors lleidatans han reclamat que havia estat un defensa el darrer a derribar Carlos. Vieri ha enganyat el porter suplent i ha matat el partit amb el 3-1. Era el minut 75.

L'aliniació de sortida d'avui dels tarragonins

El darrer quart d’hora el Torreforta ha anat a assegurar el partit repetint canvis a la banqueta i evitant la reacció del Tàrrega. Quan el partit agonitzava, una sensacional jugada d’Edu i Carlos per la banda dreta ha permès Claudio, que havia entrat feia poc temps, clavés el 4-1.

Fitxa:

Alineacions:

CDC Torreforta: Pedro, Edu, Cornejo, Raúl, Puerto, Cuqui Palanca (Guaita, min. 68), Prince, Ferry (Claudio, min. 78), Cristian Vieri (Chico, min. 82), José Castro (Eder, min. 58) i David Molina (Carlos, min. 67).

UE Tàrrega: Joal, Albert (Julià, min. 75), Domi, Amores (Rafa, min. 58), Ejea, Carballo, Vendrell, Rubinas (Manu, min. 58), Nunu, Julià i Estévez (Bello, min. 78).

Gols: 1-0, Raúl Fernández (min. 1,5). 2-0, David Molina (min. 40). 2-1, Rafa (min. 68). 3-1, Vieri (penalti, min. 78). 4-1, Claudio (min. 90).

Àrbitre: Juan Carlos Blasco.

Estadi Municipal de Torreforta: Uns 150 espectadors en una matinal freda.

Seguiu els resultats de la jornada al grup 2 de Primera Catalana i la classificació en aquest enllaç.

Tarragona21 us oferirà el dilluns el videoresum del partit.