.

Dani Alves, quan jugava al FC Barcelona. Foto: FC Barcelona

Jornada clau la d’aquest divendres als Jutjats. La Sexta avançava que se celebrarà una nova vista en la que declararan fins a vuit testimonis del cas, testimonis que van presenciar els fets en la discoteca la matinada del 30 de desembre de 2022, en la que Dani Alves és acusat de violació. La defensa de Dani Alves basarà la seva estratègia a provar que les relacions sexuals van ser consentides.

Entre ells es troben l’amiga i la cosina de la víctima, l’amo de la discoteca, el personal de seguretat, també l’amic de futbolista i, a més, el porter de la discoteca que va ser qui va activar el protocol d’agressió sexual.

En el procés d’instrucció, la jutgessa continua recaptant la màxima informació necessària per a esclarir l’ocorregut.En l’acte la jutgessa instructora ja fix que veia “indicis més que suficients” després del relat de la víctima i els continus canvis de versió del jugador, que ha posat més en dubte el seu relat defensiu.

L’exfutbolista del Barça segueix a la presó sense fiança, malgrat haver demanat la seva excarceració fa uns dies, i el seu advocat, Cristóbal Martell, ha assegurat que la situació econòmica del lateral no és bona per la pèrdua de patrocinis, a més d’haver rescindit el contracte amb PUMES i que el club li demani una indemnització per l’escàndol públic, com així diuen que dicta una de les clàusules d’aquell contracte.

La dona de Dani Alves, la model i empresària Joana Sanz, li ha demanat el divorci, segons avançava el programa d’Ana Rosa Quintana. Ho ha fet per mitjà dels seus advocats ja que el futbolista ha renunciat a mantenir trobades amb ella a la presó. La model ha borrat del seu Instagram totes les fotos de Dani Alves.